ELOPEMENT_SCOTLAND_EUROPE_WEDDING_GLEN-COE_PHOTOGRAPHER

SO YOU'RE THE BADASS COUPLE

doing the things YOU love YOUR way

ELOPEMENT_SCOTLAND_EUROPE_WEDDING_GLEN-COE_PHOTOGRAPHER_GROOM

SO YOU'RE THE BADASS COUPLE

doing the things YOU love YOUR way

2 2

yeah!! let's meet!!

wij willen kennismaken!

How to Book

your Wedding

Waarschijnlijk hebben jullie nog heel veel vragen, ik help jullie graag. Ook als er vragen zijn over andere dingen dan trouwfotografie. Just ask!

04

03

02

01

Weddingday

Welcome

Yes, we do!

Get in touch

Eindelijk!! Jullie mogen vandaag alleen genieten!! Ik heb alle informatie die ik nodig heb en ga er samen met jullie maar ook alle leveranciers, familie en vrienden een heerlijke dag van maken.

Yaaj!! Jullie ontvangen een tof welkomspakket van mij met alle informatie die jullie nodig hebben ter voorbereiding. Daarnaast sta ik voor jullie klaar om al jullie vragen te beantwoorden over plannen - leveranciers - styling - logistiek - surprise acties - niks is off the table just ask! Twee weken voor jullie bruiloft stuur ik jullie nog een vragenlijst zodat ik overal van op de hoogte ben.

Yes jullie willen mij er graag bij hebben! Dan ontvangen jullie een offerte voor jullie dag en daarna een factuur voor aanbetaling. Na betaling staat jullie datum definitief vast!

Jullie hebben een aanvraag gedaan via de website, hebben mijn trouwbrochure ontvangen en zijn Super Enthousiast! Yaaj, we plannen een gezellig kennismakingsgesprek bij mij in Venray. Lekker met een kop thee en wat lekkers kunnen jullie door de Albums bladeren, wil ik alles over jullie weten en mogen jullie mij ook alles vragen.

let's talk money

Trouwen kost nu eenmaal wat, dat begrijp ik helemaal.
Ik ben ook niet de persoon om jullie te vertellen welk percentage je waaraan moet uitgeven,
maar vraag jezelf af wat is echt belangrijk voor jullie?

Jullie foto's zijn het enige tastbare wat jullie straks nog hebben na jullie trouwdag.
Laat die gedachte je budget mee bepalen.

II. Total Love | Full Day Package

I. Wedding Packages

Price

Q&A

Hoe lang fotografeer je al?

Ik fotografeer al sinds 2001 en heb tijdens mijn opleiding Media & Design meerdere jaren fotografie gehad als een van mijn hoofdvakken. Daarnaast heb ik ook nog aan de fotovakschool gestudeerd en ben dus ook echt meervoudig gediplomeerd fotograaf.

Hebben we engagement foto's nodig?

Het is een hele fijne manier om je meer op je gemak te voelen voor de camera, zeker als jullie dit nog nooit gedaan hebben samen. Het voelt op jullie trouwdag ook meteen al natuurlijker aan met mij erbij omdat jullie dan ook al weten hoe ik werk in het echt. Als jullie daardoor ook volledig ontspannen zijn is dat het allerfijnste!

Ik heb een Package welke al INCLUSIEF een engagement shoot is! Win-Win!!

Moeten we een First-Look doen?

Het antwoord is altijd "JA!" Deze dag draait om jullie, niet alleen om DE foto's. Jullie hebben elkaar nog niet gezien en zijn super zenuwachtig (ja ook die nuchtere wederhelft van je is zenuwachtig, trust me). In dit moment draait het alleen om jullie, opeens valt alle stress weg en is er alleen nog oog voor elkaar! Je hebt eindelijk die lover van je in die prachtige outfit gekregen en WAUW!! Jullie kunnen je ogen niet van elkaar afhouden.... Dat moment tussen jullie twee is zoveel waard! Ik leg het vast zonder dat jullie merken dat ik erbij was!

Trouwen Fotoshoot bij het Beauforthuis in Austerlitz Utrecht

In 1 woord WAUW! Loes heeft onze bruiloft vastgelegd van begin tot eind en wat zijn we daar blij mee!!! Loes is een dikke schat, heeft ZOVEEL passie voor haar vak en dat zie je meteen op haar foto's! Tijdens de voorbereiding dacht ze heel fijn met ons mee wat ons als bruidspaar meteen heel veel vertrouwen en rust gaf. En hoe betrokken ze was bij de voorbereiding, zo onzichtbaar was ze op de dag zelf haha! Iets wat heeft geresulteerd in de meest natuurlijke, relaxte, pure foto's van ons en alle gasten omdat niemand door had dat er foto's gemaakt werden. De liefde straalt ervan af en de foto's zijn zo mooi en romantisch geworden!!! En ongelofelijk knap dat we met de hele fotoreportage de hele dag kunnen terugbeleven want Loes heeft letterlijk elk bijzondere moment, of dat nou gepland of spontaan was, vastgelegd. Dankjewel lieve Loes!!! Je hebt onze speciale dag voor altijd vastgelegd op een prachtige manier en daar zijn we je eeuwig dankbaar voor!

– Ruben & Fenna -

YES WE DO!!

LET'S BE FRIENDS!

Trouwfotograaf Venray Bruidsfotograaf

Zijn jullie na al die informatie er over uit dat jullie mij er heel graag bij willen hebben? Leg die datum dan ook meteen vast! Want het zal je maar gebeuren dat je eindelijk DE fotograaf hebt gevonden en jullie datum is niet meer beschikbaar.

wij willen meteen

kennismaken!