Fotoshoot buiten in bloemenveld Venray

Adventure Awaits

Loveshoot

Het is belangrijk dat je iemand vindt wiens werk je te gek vind. Maar ik geloof dat het net zo belangrijk is dat je iemand vindt die het beste van wie je bent in je foto’s naar boven haalt!

Omdat ik zelf avontuurlijk ben, houd ik ervan om te werken met mensen die deze avontuurlijke spirit delen. Die niet bang zijn om hun ware ik te laten zien voor mijn camera. En samen met mij iets adembenemends willen creëren dat een leven lang meegaat.

Jullie Story! Het is MOOI, het is ROMMELIG, het is totaal UNIEK. En ik voel me vereerd om elk onderdeel ervan te mogen vastleggen!

Ja willen wij!!

It’s all about the feeling you leave your clients with.

Vooraf hebben we even contact over waar en wanneer. Daarnaast ontvangen jullie van mij ook een shoot guide zodat jullie je alvast kunnen voorbereiden op de loveshoot. Trek kleding aan die vooral fijn zit. Een mooie nieuwe blouse waar je de hele tijd aan blijft trekken is niet fijn om in te bewegen en dus niet geschikt. Hou het neutraal qua kleuren en liever geen teksten en opdrukken. Een mooi patroontje in je jurk is natuurlijk helemaal goed. Doe wat goed voelt, waarin je lekker met elkaar kunt zijn. Jullie mogen ook jullie favoriete koffiemok meenemen of iets wat helemaal bij jullie past. Just be You!

Als jullie nog nooit voor de camera gestaan hebben dan kan dat even eng zijn natuurlijk. Ik ben er om jullie te begeleiden. Dat doe ik door in ieder geval gezellig met jullie te kletsen, ik wil alles over jullie weten ;) Maar daarnaast ga ik jullie ook opdrachtjes geven, gekke vragen stellen of misschien doe ik zelf wel iets raars! Die kans is vrij aannemelijk mezelf kennende :) Tijdens de shoot is het vooral belangrijk om gewoon lol te hebben! Maak je geen zorgen over niet flaterende momenten die gaan de buitenwereld nooit bereiken. Ik zorg dat jullie op de foto staan zoals jullie zijn!

Loveshoot Foto in Venray voor een stapel Houten Bomen

Capturing Memories

- Since -

- 2015 -

Wedding & Couples Photographer

Prijzen Loveshoot

Total Love Package

Beloved Stories +

Beloved Stories

Willen jullie graag een zwangerschapsshoot
en newborn lifestyle shoot? Combineer dan meteen beide shoots in een package deal!

2x 60 minuten shooten
Alle beelden, bewerkt in mijn stijl
Een prachtig linnen Album van 15x15cm met 16 pagina's
Locatie: Venray <15km

Voor 1-2 Personen

60 Minuten fotoshoot

25+ beelden, bewerkt in mijn stijl
Geschikt als loveshoot, zwangerschapsshoot etc.

Locatie: Venray <15kmOptioneel: Een prachtig album bij bestellen

Voor 1-2 Personen / Eigen gezin

60 Minuten fotoshoot

25+ beelden, bewerkt in mijn stijl
Een prachtig linnen Album van 15x15cm met 16 pagina's
Locatie: Venray <15km

€449

€285

€235

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Maak een afspraak

love notes

Kind Words Cost Nothing

Beloved Stories

Verloofd fotohoot
Loveshoot fotograaf Venray

Ik heb Loes leren kennen via Instagram. Haar foto's spraken mij direct aan. De manier van fotograferen en de chemie die erin hangt: DIT WIL IK OOK!

Mijn vriend en ik kozen voor zwangerschap foto's en zijn hier zeer dankbaar voor! Loes gaf ons ook leuke opdrachten om te doen zodat je niet stijfjes op de foto staat of te geposeerd. Een aanrader! Love Loes haar werk!

Ayla

Zwangerschapsshoot buiten in de natuur - Limburg

let's create some magic!