Deze Win-Actie is gesloten!

WIN WIN WIN

Trouwfotograaf Venray Bruidsfotograaf Branding fotograaf Nederland - Europe
ELOPEMENT SCOTLAND EUROPE - WEDDING PHOTOGRAPHER

Omdat ik dol ben op gekke crazy LOVESHOOT ideeën! Bergtop foto's, lekker pizza eten bij een knisperend vuurtje in de buitenlucht, bubbelbad shoots met epic views.... What so ever.... Vertel me wat jij zou willen! Je tofste raarste gekste meest CRAZY ideeën!! En dat mag van mij ook best de grens over zijn! Just Tell me!! En stuur ook gewoon de links van je pinterest mee of van die pagina waar je het voorbeeld zag!! Hoe uitgebreider beschreven des te beter!

Het idee wat ik het tofste vind wint uiteraard! De voorwaarde is dat ik alle foto's mag gebruiken voor mijn website en socials :) Vul hier onder het formulier in! De winnaar maak ik bekend op 15 januari!

Fotoshoot in de sneew kapsalon the local venray 2021
De kleine lettertjes

Voorwaarden

Stuur je tofste idee in voor een mooie Loveshoot voor jullie 2. Hoe dat eruit ziet is helemaal aan jullie, GO CRAZY!! Dit mag overal zijn waar je maar wil.


Wat krijg je van mij:

60-90 minuten Fotoshoot inclusief alle bewerkte beelden – Online Gallery- Set mooie prints

Wat is niet inbegrepen: Reis en verblijfskosten. Indien jullie verder weg willen voor en tof idee dan zijn die kosten voor jullie eigen rekening. Als jullie daarbij beslissen om een nachtje te blijven zijn dat ook jullie eigen kosten. Alleen de shoot zelf krijg je cadeau.

Waar ga je mee akkoord als je meedoet: Love by Loes mag alle beelden gebruiken voor al haar uitingen via web/socials/print.