12 januari 2023

Waarom ik Studio Ninja de beste CRM software voor bruidsfotografen vind!

Studio Ninja – Het ultieme pakket om al je emails, workflows, afspraken, kalenders en todo lijstjes bij elkaar te brengen!

Je vindt fotograferen FANTASTISCH!! Maar die administratie en volle mailbox………. Je hebt de chaoot met vele excel lijstjes, een email box, verschillende losse papiertjes met afspraken en to-do’s om maar niks te vergeten. En je hebt de fotograaf die al meer gestructureerd is en overal mapjes gemaakt heeft, Trello gebruikt voor alle taken maar het mag eigenlijk allemaal wel wat makkelijker…. Herkenbaar?

Met CRM-software hoeft je geen losse lijstjes meer bij te houden. Dus zeg maar bye bye tegen al die herinneringen op je telefoon, plakbriefjes, journals of to-do list apps om afspraken, betalingen, shoots en e-mails bij te houden. Niet dat deze niet handig zijn, maar het zijn er nogal wat en ze zijn vooral ook heel tijdrovend als je op meerdere plekken je informatie bij elkaar probeert te houden.

Studio Ninja is een van de populairste software voor fotografen die professioneel te werk willen gaan en hun informatie netjes bij elkaar willen hebben zonder een vermogen uit te geven – ook als je net zoals ik geen 50 klanten per jaar hebt –

HET IS GEBRUIKSVRIENDELIJK
Studio Ninja is absoluut ontzettend gebruiksvriendelijk. Niemand wil software waarbij je weken bezig bent om te begrijpen wat het kan en dan nog niet doet wat je wil. Wie heeft daar ook echt de tijd en energie voor? Studio Ninja is heel makkelijk in te stellen, en heeft een hele fijne help functie en anders zit er altijd iemand aan de andere kant om je direct te helpen – Ja hun helpdesk is snel!! – Je kunt je workflow automatiseren, er zit zelfs al een voorgeprogrammeerde workflow in die je meteen kunt gebruiken. Want ook daar is over nagedacht, de teksten zijn volledig gericht op fotografen! Ik heb zelf een collega gevraagd om het programma aan me uit te leggen. Ik was echter na een uurtje of 3 al helemaal up and running dankzij de snelle helpdesk die me meteen de weg kon wijzen 🙂

HET IS JE VIRTUELE PERSOONLIJKE ASSISTENT
Voor mij is bruidsfotografie niet mijn enige activiteit. Jij hebt misschien ook een andere parttime baan, een gezin of een hele reeks aan andere hobby’s waardoor je afspraken of shoots gemakkelijk vergeet. Studio Ninja is je eigen persoonlijke assistent; alles is geautomatiseerd. Je wordt automatisch op de hoogte gehouden van al je komende afspraken, vergaderingen en het kan zelfs als je wil factureren!

Met Studio Ninja kun je automatisch je voortgang van verschillende klanten en projecten bijhouden. Het heeft een fijne functie die je laat weten in welke stap van je workflow je bent met al je klanten. Tevens kun je al je afspraken in Studio Ninja laten syncen met je persoonlijke agenda zoals die van Gmail.

Daarnaast kun je je klanten ook vooraf een contract opsturen met Studio Ninja zodat er een overeenkomst is op papier voor je een je job begint. En alles staat op 1 plek onder je klant = nooit meer zoeken naar al je afspraken.

KOPPELEN MET JE FAVORIETE SOFTWARE
Ik werk naast Studio Ninja ook nog met een aantal andere pakketen zoals Pic-Time om mijn fotogalerijen naar mijn klanten te kunnen sturen en Fundy Designer voor het opmaken van al die mooie albums. Maar ook ShootProofis te koppelen aan Studio Ninja! Super handig en al je informatie, weblinks op 1 plek bij elkaar.

Super fijne software dus! Ben je nu al helemaal happy dat je HET pakket gevonden hebt? Dan heb ik nog een fijne kortingscode voor je!! Coupons = Magische woord in Nederland natuurlijk – Gebruik deze fijne code BTNV669EE19C0X om 20% korting te krijgen op je abonnement bij Studio Ninja! You’re welcome!