In Augustus mocht ik in de prachtige Kasteeltuinen in Arcen aanwezig zijn bij het huwelijk van Niels & Janina. Ze kwamen die ochtend helemaal vanuit Frankfurt – Duitsland naar Nederland gereden om op deze heerlijke plek te trouwen.

   Niels komt uit deze regio en zijn Janina die van oorsprong Duitse is heeft hij ontmoet toen ze beiden op reis waren. Helaas voor mij sprak ze vloeiend Nederlands, want ik ben nog altijd bezig met mijn Duits cursus (al spreek ik het eigenlijk prima, maar ja dat schrijven hè….).

   Duitse gastvrijheid kent weinig grenzen, een van de redenen waarom ik er ook graag kom. Dus ook voor mij stond er tijdens het diner een mooi dinerbord klaar aan tafel tussen de andere gasten met een door Janina zelfgemaakte attentie. Love it! 🙂

   De Kasteeltuinen is een prachtige plek voor een bruiloft! Alle ruimtes binnen geven toch wel een koninklijk tintje aan de dag. Voor mij is dit letterlijk bijna om de hoek maar toch was ik er nog nooit geweest. Mocht je in de buurt zijn ga dan toch zeker een keer kijken want het is echt heel erg mooi daar! 

   Niels & Janina bedankt voor de mooie dag en jullie gastvrijheid! Het was heerlijk!

    

   Ready to book your shoot?


   BOOK YOUR SHOOT

   SHARE
   error: Content is protected !!