About Me

   BEHIND THE LENS

   Love is real. Hilarious. Loud. Messy. Authentic. Your wedding photos should be, too. It takes courage to believe in real love-something big, something lasting! It takes courage to walk into a new life together.

   THE CREATOR

   Love by Loes,  een groot fan van de natuur & loves to travel! Ik word mega enthousiast van buiten trouwen in de stijlen Rustic Chic, Vintage, Barn, Boho of Green weddings! Poseren is nogal een ding voor veel mensen, zelf hou ik er 0ok helemaal niet van.  Dus no worries,  ik hou het graag lekker spontaan. Er mag wat humor in zitten van mij, dit zodat jullie lekker ontspannen raken en we er een heerlijke shoot van kunnen maken. Hierdoor krijg je uiteindelijk dus ook die spontane beelden en vooral niet geposeerd 😉 Enthousiast? Stuur dan een berichtje. Want ik ben erg benieuwd naar jullie verhaal! Veel liefs ♥♥ Loes

   FOTOGRAAF VENRAY LOVE BY LOES

   KIND WORDS

   We hebben een fantastische engagement shoot gedaan afgelopen oktober. Loes is een hele gezellige grappige meid die ook nog eens een goed oog heeft voor fantastische foto's. Meedenken voor onze grote dag is niks te veel.
   Ik kan niet wachten tot onze bruiloft om dit door haar vast te laten leggen.

   READ MORE
   5
   /
   6
   error: Content is protected !!