Meet the Creator!

Ik frame jullie liefde zoals deze is zonder te poseren. Het is namelijk niet alleen die ene foto waarop jij er FANTASTISCH uitzag.... het zijn de fijne herinneringen aan dat moment samen waarin jullie liefde centraal staat. Dat gevoel..... van het liefdevolle, die blik, de aanraking, nooit meer los willen laten.... al die gevoelens. Die wil ik jullie meegeven, zodat je terug kunt kijken en dat fijne gevoel weer opnieuw beleefd..... Je hele leven lang.

Wij willen dit ook!

About Me

Trouwfotograaf Venray Bruidsfotograaf Branding fotograaf Nederland - Europe

Ik ben Loes, born in the 80's en woon in Venray. Ik ben visueel storyteller, netflix bingewatcher, adventure seeker, droge humor liefhebber en drink mijn koffie alleen met een liter melk en bij voorkeur met een scheut Baily's. Ik hou van het leven zoals het is, lekker jezelf kunnen zijn is het mooiste wat er is!

Waarom ik zo van bruiloften geniet? Omdat het een hele dag is met vrolijke mensen, iedereen is één grote bom positieve energie en daar ga ik heel goed op! Daarnaast wil ik met mijn passie voor fotografie iets terug kunnen doen, jullie dat heerlijke gevoel terug geven voor de rest van je leven want dat is wat pure beelden kunnen doen. Magisch toch!!

trouwfotograaf love by loes - bruidsfotograaf nijmegen arnhem venlo venray horst

let's meet!

99+

5

11+

28

zakjes naturel chips gegeten tijdens weddings & editwerk

NIKON CAMERA'S

VERSLETEN AFGELOPEN JAREN

JAAR FOTOGRAFIE

ERVARING

hOE OUD IK BEN

IN MIJN HOOFD

love by loes fotograaf in Bayern

City-Road Trips

Ik ben het gelukkigste als ik mag reizen. Het is iets waar ik dolgelukkig van wordt maar pas op latere leeftijd ontdekt heb. Mijn favorieten: Roemenië, Indonesië, Vietnam, Canarische Eilanden, Schotland, Duitsland & Oostenrijk. Mijn favoriete steden: Gent & Berlijn. Wil je daar shooten? Ik ga uiteraard graag mee ;)

Nerd Type

Ik ben naast fotograaf ook full-time computer nerd. Ik ben namelijk ook nog Data Nerd... huh? Wat? Ja, Ik maak cijfers visueel voor bedrijven, denk aan het dashboard van je auto waarop staat hoeveel benzine je nog hebt en hoe hard je rijdt. Maar dan met inzichten voor je bedrijf hoe je ervoor staat op welk gebied dan ook.

Trouwfotograaf Venray Bruidsfotograaf

Simple things in life

Verder ben ik dol op simpele dingen. Spelletjes spelen, koffie drinken of lunchen met vriendinnen, Netflix leeg kijken met zoute popcorn of chips, (trouw)kaarten ontvangen (hint), en wandel ik graag door de natuur!

We Want More...

make your memories last forever

laten we kennismaken

Denken jullie nu, YES we love this!! Let's do this!!

Stuur me een mailtje dan plannen we een fijne vrijblijvende kennismaking in! Als fotograaf ben ik er de hele dag bij en dan is het fijn als dat ook vertrouwd voelt.

WIJ WILLEN KENNISMAKEN