Personal Branding

Als je een eigen bedrijf hebt is het vaak al druk genoeg om daarnaast ook nog aan je social media en webcontent te denken. Voor deze branding shoot maken we content zodat je deze makkelijk vooruit kunt inplannen en gebruiken. Ook geef ik je tips om deze content in te zetten voor het beste resultaat. 

Wat is inbegrepen?
2,5u Fotografie. Een gezellige koffie date, mijn expertise en kennis die tot je beschikking staan. Kledingwissels zoveel als je nodig hebt en minimaal 90 beelden die je voor je branding kunt gebruiken. Reiskosten binnen 25 km van Venray.

Deze investering in jezelf is €499,-  incl. btw

LIJKT ME TE GEK!!

Steven & Lonneke

Ooh wat zijn wij ontzettend blij en tevreden met Loes als onze fotograaf op onze dag! Het begon al met het winnen van een loveshoot, hierna wisten we het direct, dit wordt onze trouw fotograaf, Loes is heerlijk enthousiast maar godzijdank niet over de top. Wat tijdens de love shoot en later ook bij de bruiloft opviel was dat ze gewoon lekker haar ding deed, we stonden er als onszelf op en hebben bijna niet gemerkt dat Loes fotograaf was, ze voelde als gast en dat was erg fijn en meeeega gezellig

STUUR ME EEN BERICHTJE!

Just so you know

– Jullie foto’s worden altijd met veel zorg op een professionele in mijn bekende stijl bewerkt. Het is daarom niet toegestaan, foto’s te voorzien van een filter. 
– Mijn fotoshoots vinden altijd plaats in de buitenlucht. Bij voorkeur in een mooi natuurgebied. (Uitgezonderd Newborn reportages).
– Ik neem geen fotoshoots aan in de achtertuin tenzij deze een hoog natuurgebied gehalte hebben. 

Op ALLE fotoshoots zijn dus de algemene voorwaarden van toepassing. Wanneer je een fotoshoot boekt, ga je hier automatisch mee akkoord.
Je vind de algemene voorwaarden hier!

error: Content is protected !!