Alles wat je wil weten over trouwen bij Love by Loes

   TROUWEN

   Liefde is echt. Hilarisch. Luidruchtig. Rommelig. Authentiek. Je trouwfoto’s zouden dat ook moeten zijn. Er is moed voor nodig om in echte liefde te geloven – iets groots, iets blijvends! Er is moed voor nodig om samen een nieuw leven in te lopen.

   Dat jullie hier zijn wil vast en zeker zeggen dat jullie dit avontuur samen aan durven gaan! Jullie dag moet een dag worden om nooit te vergeten! De perfecte jurk, een gaaf pak, een heerlijke trouwlocatie, een toffe styling… en iets wat zeker niet mag ontbreken op deze bijzondere dag, is een net zo toffe fotograaf!

    Ik vind het belangrijk om dingen vast te leggen zoals ze zijn. Jullie mogen zijn zoals jullie zijn, dan zijn jullie op z’n mooist!

   Prijzen

   De prijzen voor bruidsfotografie starten vanaf
   €1295 euro voor 6 uur fotografie.

   Natuurlijk is dat niet het enige wat ik aanbied.  Als jullie nog nooit voor de camera gestaan hebben is een Pre-Wedding Shoot een hele fijne manier om alvast te wennen aan mij en de camera. Dat is tevens hele waardevolle informatie voor jullie grote dag!

   Pictures are made to be printed!
   Daarom bied ik ook hele mooie albums aan. Deze worden handgemaakt in de kleur en stof die jullie zelf willen. Eventueel zelfs met jullie logo erop van de trouwkaarten.

   Het lijkt mij super leuk om jullie te ontmoeten!

   NEEM CONTACT OP

   NILS & JANINA

   Loes! Super bedankt dat je ons op onze huwelijksdag hebt begeleid en dit met fanatische foto's hebt weten vast te leggen. Het voelde voor ons allemaal zeer natuurlijk, wat het voor ons erg fijn was. Bij ons jubileum nodigen we je weer uit ;)

   READ MORE

   DANIEL & ESTHER

   De video met daarin onze foto's achter elkaar veroorzaakte tranen. Wat was het mooi en speciaal om terug te zien. En vooral; we zagen echt onszelf terug. Geen stijve foto's of overgeposeerd. Loes wist precies wat we wilden en heeft dat ook geleverd.
   Als we iets voorstelden kon dat allemaal of ze hielp ons om een nog betere foto te maken. Op de foto's spatten de liefde en de lol er vanaf. Precies zoals onze bruiloft was. Wij, de kinderen en onze gasten, iedereen is niet alleen lyrisch over de bruiloft zelf, maar ook over de foto's. Thanks Loes!

   READ MORE

   JUSTUS & MICHAELA

   Lieve Loes, wat zijn wij blij geweest met jou als fotograaf van onze bruiloft!
   De foto's zijn fantastisch en zijn stuk voor stuk even mooi. Wat was het dan ook lastig om een keuze te maken voor het fotoboek. Maar ook daarin heb je je kunsten laten zien. Afgelopen week deze ontvangen en zo ontzettend mooi. We waren weer even terug naar die dag.
   Sommige gasten hebben het er nog over dat je op de grond lag om foto's te maken. Geweldig!

   READ MORE
   5
   /
   6
   error: Content is protected !!