LOVE & LIFESTYLE

   MOMENTS TO BE REMEMBERED

   Als we op avontuur gaan voor een Lovestory sessie dan weet ik zeker dat je met een fijn gevoel naar huis gaat. Ik ga op zoek naar jullie als persoon en de liefde zoals die alleen tussen jullie bestaat. Via allerlei vragen en kleine opdrachtjes laat ik jullie volledig opgaan in het moment en in elkaar. Het is dus niet gewoon alleen een loveshoot maar echt wat quality time samen. Je zult zien dat je mij zelfs af en toe vergeet. Deze lovestory kunnen we uiteraard ook beleven als je zwanger bent of met je gezin op de foto wil gaan.

   LOVE & LIFESTYLE

   Lovestory  | € 235,-
   Geschikt voor portret, zwangerschap, en coupleshoot

   • 1-2 personen
   • 1-1,5 uur fotografie
   • Stylingadvies
   • Een selectie van de 20 mooiste foto’s (bewerkt in mijn eigen stijl) zonder watermerk 
   • Online gallery

   Alle prijzen zijn incl. BTW.
   Inbegrepen zijn de reiskosten tot 15 km rondom Grashoek(5985NP). Daarna 0,35ct per kilometer. 

   JA DIT WILLEN WE!

   LOVE & LIFESTYLE

   Lovestory | € 255,-
   Geschikt voor vrienden, familie, gezinnen

   • 3-6 personen
   • 1-1,5 uur fotografie
   • Stylingadvies
   • Een selectie van de 30 mooiste foto’s (bewerkt in mijn eigen stijl) zonder watermerk 
   • Online gallery

   Alle prijzen zijn incl. BTW.
   Inbegrepen zijn de reiskosten tot 15 km rondom Grashoek(5985NP). Daarna 0,35ct per kilometer. 

   NEEM CONTACT OP

   FAQ

   Wat is je ervaring als fotograaf?

   In mijn portfolio zie je een selectie van mijn werk. Niet al mijn werk is hierin opgenomen. Ik werk inmiddels 5 jaar als Freelance Fotografe. Ik ben afgestudeerd als Media Designer (Foto/Video/Grafisch) en heb daarna ook nog het basisjaar aan de Fotovakschool afgerond. Sindsdien heb ik me gespecialiseerd in Weddings & Lovestorys.

   Naast mijn Nederlandse klanten, heb ik ook bruidsparen in Duitsland vast mogen leggen. Ik woon vlakbij de grens en het is voor mij geen probleem om Duits te spreken. Deze weddings zijn toch net iets anders dan in Nederland en geven mij heel wat mooie ervaringen en extra kennis rijker.

   Hoe lang duurt het voor we de foto's krijgen?

   Binnen 5 werkdagen ontvang je tot max. 20 bewerkte beelden, geschikt om te delen met vrienden/familie maar ook op bijvoorbeeld social media. Heb je meer foto's in je pakket? De bewerkte foto's zijn uiterlijk binnen 6 weken beschikbaar.

   Mocht je ervoor kiezen een album te bestellen via mij, kun je na ontvangst van de foto's je selectie voor het album heel gemakkelijk doorgeven via de online gallery. Vervolgens ga ik met de beelden aan de slag en krijg je een ontwerp aangeboden ter revisie. Na akkoord wordt het naar de leverancier gestuurd. Het duurt dan uiterlijk 6 weken voor je het album in huis hebt. Deze albums worden namelijk hand gemaakt in het buitenland. Goed werk heeft tijd nodig!

   Waarom zouden we een album bestellen?

   Pictures are made to be printed!

   Als fotografe heb ik toegang tot een vaklab waar ik mijn albums laat maken. Deze albums worden met de hand gemaakt en zijn van prachtige kwaliteit. Een album waar je je hele leven nog plezier van gaat hebben. Deze kwaliteit valt niet te vergelijken met online te bestellen album bij de reguliere aanbieders.

   Wat doe je als het regent?

   Zelf vind ik het geen probleem om met een dikke jas aan naar buiten te gaan en zelfs bij lichte regen vind ik het niet erg om buiten te fotograferen. Een regenmomentje kan ook unieke beelden opleveren, dus mijn advies: laat je niet ontmoedigen door een slecht weerbericht!

   Bij slecht weer kun je er overigens ook voor kiezen om een Homestory te doen. (Bij mooi weer trouwens ook). Dit is een lovestory sessie in jullie eigen vertrouwde huis.

   Wat gebeurd er als je ziek bent of onverhoopt af moet zeggen?

   In alle jaren is dit gelukkig nog nooit gebeurd. Bovendien is een griepje voor mij geen reden om niet te komen (ik zal zorgen dat ik niemand aansteek).

   Mocht het voorkomen dat er echt iets ernstigers aan de hand is, kunnen we in overleg de love & lifestyle shoot verzetten.

   Bij een bruiloft kan dat natuurlijk niet. Dan zal ik alles op alles zetten om binnen mijn netwerk een fotograaf voor jullie te regelen. Ik werk met vaste back-up fotografe. Wij hebben elkaars planning altijd bij de hand en in noodgevallen kunnen we daarom (mits dit in elkaars agenda ook past) direct invallen. Als dit niet lukt hebben we een groot netwerk van collega's welke hier kunnen invallen.

   Uiteraard van dezelfde kwaliteit en voor dezelfde gage. Indien mogelijk zal ik de nabewerking alsnog voor mijn rekening nemen. Dit alles in goed overleg natuurlijk.

   Kun je ons een locatie aanbevelen?

   Het kiezen van een foto locatie laat ik aan jullie over. Wel kan ik jullie adviseren en met jullie meedenken. In Limburg/Brabant en Zeeuws-Vlaanderen ben ik vrij goed bekend en ken ik vele mooie plekken. Meestal is het simpelste wel altijd het mooiste. Een prachtige heide is eigenlijk altijd goed of een groot graanveld.

   Kunnen we het ruwe beeld materiaal krijgen?

   Je kiest je fotograaf zorgvuldig uit op stijl en ervaring. Dit is tevens ons visitekaartje. Ik durf hier wel te zeggen dat ik namens al mijn collega's spreek als ik zeg dat het daarom ook echt niet ok als er om ruw beeld materiaal gevraagd wordt. RAW-foto's stel ik dus niet beschikbaar. Als dit jullie vereiste is dan ben ik in ieder geval niet jullie fotograaf.

   Komen onze foto's op jouw website?

   Op mijn website en Facebook/Instagram-pagina publiceer ik alle foto's waar ik trots op ben! Dit is ook vastgelegd in mijn algemene voorwaarden & privacy-verklaring. De meeste van mijn klanten zijn zelf ook trots wanneer ze hun mooiste foto's op mijn pagina voorbij zien komen. Mocht je hier echter bezwaar tegen hebben, dan hoor ik dit graag van tevoren en zal ik hier uiteraard rekening mee houden.

   error: Content is protected !!