Love is all

   MOMENTS TO BE REMEMBERED

   Lieke & Daan
   Loveshoot in Eersel

   Oh Happy Days!

   Al enige tijd ben ik bevriend met Lieke via Instagram. En ik ben dol op haar toffe feed! Want……… “Lieke know’s where to shop” en “What to buy!” en ik inspireer me daar graag mee…. Ook de vakantie foto’s zijn erg in trek want bij haar laatste trip naar Bali met haar al net zo leuke vriend Daan kreeg ik bij haar posts toch even het “Ahhhh jaaaaa Bali, love it, take me back there” gevoel!

   Tijdens haar vakantie had ik  een oproepje geplaatst op mijn instagram voor een tof stel die niet bang zijn voor de camera – of mij – voor een boho stijl loveshoot! Rara…….. wie reageerde er? Lieke!! Yaaj 🙂 Ik wist meteen dit word SUPER TOF 🙂 We hadden daarom afgelopen weekend, ze was net terug van vakantie, afgesproken in Eersel – Noord Brabant!

   Blijkbaar was deze loveshoot ook weer een hele goede reden om te gaan shoppen –> “Daan moest toch nog een nieuw shirt, en ohja ik heb deze trui ook nieuw….” Dus mocht je een set toffe foto’s willen en ook nog een goede reden nodig hebben om nog eens lekker te gaan shoppen dan raad ik je aan om gewoon een shoot bij me te boeken, 2 vliegen in 1 klap 🙂

   Daan & Lieke super bedankt voor de toffe shoot! En dat jullie het aan durfden met mij, hahaha! Veel liefs!!

   STUUR ME EEN BERICHTJE!

   Vind ik altijd super leuk!
   error: Content is protected !!