AVG

      Privacy verklaring (AVG)

      Love by Loes, gevestigd aan Vlierstraat 61 5802DC Venray, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

      Contactgegevens:
      Vlierstraat 61
      5802DC Venray
      info@lovebyloes.com

      Persoonsgegevens die wij verwerken
      Love by Loes verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze
      diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.
      Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij
      verwerken:
      – Voor- en achternaam
      – Adresgegevens
      – Telefoonnummer
      – E-mailadres
      – IP-adres
      – Gegevens over uw activiteiten op onze website
      – Internetbrowser en apparaat type

      Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
      Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over
      websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben
      van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker
      ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online
      activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over
      kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van
      overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben
      verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@lovebyloes.com,
      dan verwijderen wij deze informatie.

      Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens
      verwerken
      Love by Loes verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
      – Het afhandelen van uw betaling
      – Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
      – U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening
      uit te kunnen voeren
      – U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
      – Om goederen en diensten bij u af te leveren
      – Love by Loes verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe
      verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze
      belastingaangifte.

      Geautomatiseerde besluitvorming
      Love by Loes neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten
      over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

      Hoe lang we persoonsgegevens bewaren.
      Love by Loes bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om
      de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij
      hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van
      persoonsgegevens:
      Personalia > 7 jaar > Wettelijke verplichting
      Adres > 7 jaar > Wettelijke verplichting
      Telefoonnummer > 7 jaar > Wettelijke verplichting
      email adres > 7 jaar > Wettelijke verplichting
      Foto’s > 3 jaar > Bestelperiode tenzij anders overeen gekomen.

      Delen van persoonsgegevens met derden
      Love by Loes verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze
      uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met
      u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw
      gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een
      bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging
      en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Love by Loes blijft verantwoordelijk voor
      deze verwerkingen.

      Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
      Loev by Loes gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische
      cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein
      tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op
      uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn
      noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw
      gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en
      onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee
      onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw
      internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat.
      Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de
      instellingen van uw browser verwijderen.

      Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
      U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te
      verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor
      de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de
      verwerking van uw persoonsgegevens door Love by Loes en heeft u het recht op
      gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt
      indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een
      computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te
      sturen.
      U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging
      van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of
      bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@lovebyloes.com.
      Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij
      u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in
      deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers
      onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN)
      zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk,
      maar binnen vier weken, op uw verzoek.

      Love by Loes wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht
      in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.
      Dat kan via de volgende link:
      https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteitpersoonsgegevens/tip-ons

      Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
      Love by Loes neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt
      passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste
      openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk
      heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van
      misbruik, neem dan contact op via info@lovebyloes.com

      error: Content is protected !!